Publieke Sprekers

Unknown-2.jpeg

Raishrie Gajadin

Spreker

Raishrie Gajadin zet zich met passie in voor een nieuwe samenleving. Ze ziet een samenleving voor zich waarin iedereen toegang heeft tot de basisbehoeften.

Nirai 1.jpg

Niraï Melis

Spreker

Niraï Melis heeft een duidelijke visie voor een nieuwe samenleving. Balans en verbinding zijn daarbij de sleutelwoorden. Balans tussen mensen, economie & aarde, leren & mogen zijn, reguliere en alternatieve zorg en balans tussen de generaties.

Communities actief in:

In de volgende gemeenten zijn er lokale communities actief. Hun missie is om een bijdrage te leveren aan de nieuwe wereld. Zij organiseren onder andere huiskamerbijeenkomsten, zetten zich in voor nieuwe zorg of zijn politiek actief. Staat jouw gemeente er nog niet bij en wil je je actief verbinden? Laat het ons weten.

Regio's:

- Amsterdam

- Arnhem

- Dordrecht

- Den Bosch

- Den Haag

- Groningen

- Heerlen

- Hoofddorp

- Lemmer

- Soest

Het bestuur
Nirai 1.jpg

Niraï Melis

Voorzitter

Niraï Melis is sinds september 2019 voorzitter van Partij De Nieuwe Mens. Naast voorzitter is zij lijsttrekker, houdt zich inhoudelijk bezig met emancipatie en het kinder&jongerenkabinet. Tevens is zij  kinderfluisteraar, socioloog en auteur. 

Unknown.jpeg

Tjwan Oei

Bestuurslid Organisatie &

lokale afdelingen

Tjwan Oei is sinds juli 2020 verbonden met de partij. Hij houdt zich bezig met de op te zetten organisatie, het proces en procedures van de verkiezingen, leden en politieke organisatie in het algemeen.

Unknown-1.jpeg

Steven Uzeel

Penningmeester & Kinderkabinet

Steven Uzeel is sinds september 2019 penningmeester bij Partij De Nieuwe Mens. Naast penningmeester vervult hij de rol van secretaris en houdt zich inhoudelijk bezig met de Derde Kamer, ons forum www.politiekvanuithethart.nl en de uitbreiding van de organisatie.