Onze standpunten

Spelende kinderen

Kinderen

De Toekomst

Kinderen zijn onze toekomst. Kinderen krijgen kans om naar de (gratis) opvang te gaan. Kinderen kunnen ook ouderen al veel leren. Het onderwijs wordt individueler, zodat ieder kind zijn of haar talent kan gaan leven. Kinderen die niet naar school willen of kunnen, kunnen thuisonderwijs krijgen of in kleine groepjes.

Kinderen krijgen op een breder niveau onderwijs. Naast rekenen en taal, is er aandacht voor praktisch onderwijs zoals techniek, verbouwen van groente en fruit en persoonlijke ontwikkeling. Het verschil tussen ‘hoog’ en ‘laag’ opgeleid valt weg.

Kinderen wonen in een veilige omgeving, waar voldoende liefde, eten, kleding, gezelligheid en natuur is. Ouders krijgen hier voldoende financiële ondersteuning voor. Kinderen hebben een duurzaam dak boven hun hoofd en kunnen sporten. Ook als ze maar één ouder hebben. Kinderen krijgen op school een gezonde warme maaltijd. Kinderen eten voornamelijk natuurlijke en gezonde producten, dat wil zeggen: onbespoten en rijk aan vitamines.

Studenten op een Break

Jongeren

Kansen

Als jongere krijg je de kans om te leven. Je krijgt kans om een gratis studie te volgen. Je woont in betaalbare, duurzame woningen. Je hebt onbeperkt toegang tot gratis of betaalbare zorg.

Je beschikt over voldoende inkomen om zelfstandig rond te komen. Jouw vernieuwende ideeën worden gewaardeerd en je krijgt de kans om invloed uit te oefenen in het bedrijfsleven.

Je hebt frisse lucht en natuur om je heen. Je beheert je eigen persoonlijke online data en hebt daar zeggenschap over. Je woont en leeft in een veilig, duurzame omgeving. Je hebt toegang tot gezond eten: onbespoten en rijk aan vitamines.

Gelukkig gezin

Gezinnen

Ontzorgen

Gezinnen bestaan onder andere uit eenoudergezinnen, tweeoudergezinnen en bonusgezinnen. Het beleid van de overheid is gericht om deze verschillende soorten gezinnen te ondersteunen.

Als gezin krijg je meer tijd en ruimte om met elkaar door te brengen. Je kunt je kinderen geven wat nodig is voor de opvoeding. Je krijgt ondersteuning daar waar nodig. Financieel, fysiek, emotioneel of psychisch.

Je woont in betaalbare, duurzame huizen waar er voldoende ruimte is voor alle gezinsleden en eventueel voor een nanny of inwonend familielid. Je vormt een veilig huishouden. Je hebt zeggenschap over hun eigen persoonlijke data.

Balans

'Gezondheid is meer dan goede medische zorg. Lifestyle, kennis en balans dragen evenveel bij aan gezondheid. ' 

'Leren door jezelf te mogen zijn ' 

 

'Iedereen kan input leveren voor wetgeving en meebeslissen over de koers die Nederland gaat varen.' 

Feesten met vrienden

30 - 60 jaar

Leven

Dertigers, veertigers en vijftigers zijn in de bloei van hun leven. Je ontvangt financieel voldoende om te voorzien in je basisbehoeften. Jouw leven is gebaseerd op vertrouwen en rijkdom. Je hebt de kans om duurzaam te reizen, te wonen en te eten.

Je hebt toegang tot biologisch en vitaminerijk eten. Als er iets is, kun je gebruik maken van gratis of betaalbare zorg, regulier of alternatief. Je ervaart minder stress en krijgt de kans om je passie te leven. Je wordt beloond naar jouw bijdrage voor de maatschappij.

Je beschikt zelf over al jouw online data. Deze kun je plaatsen of verwijderen. Jouw online en offline omgeving is veilig.

Oma met een zonnehoed

60+

Genieten

Als gepensioneerde sta je volop in het leven. Je ontvangt financieel in ieder geval voldoende om te voorzien in je basisbehoeften. Je woont in duurzame, betaalbare woningen en hebt toegang tot geïntegreerde betaalbare gezondheidszorg. Jouw behandeling ondersteunt jouw vitaliteit.

Je bent vrij om te gaan en staan waar je wilt. Je draagt je steentje bij aan de samenleving. Als je wilt, kun je nog blijven werken. Gewoon, omdat je er voldoening uit haalt. Als je eerder wilt stoppen is dat ook mogelijk.

Succesvolle Work Team

M/V

Balans

Vrouw & Man, jullie zijn gelijk, gelijkwaardig en complementair. Bedrijven, media, politiek, onderwijs, sport waarderen jullie beiden evenveel. Jullie zijn beiden veilig, op straat, thuis, op het werk en online.

Om dit te bereiken is er een inhaalslag nodig. Vrouwen krijgen toegang tot op vrouwen geteste medicatie, veilige zorg en veilige leefomgeving. Vrouwen leveren een evengrote bijdrage in het delen van kennis en het nemen van maatschappelijk of bedrijf relevante beslissingen. Vrouwen krijgen gelijke toegang tot inkomen, ook als gepensioneerde.

De afbeeldingen die van jullie te zien zijn, zijn realistisch en divers. Ieder rolpatroon hoort bij jullie. Ook het vaderschap en moederschap.


Word lid


Promoot ons

Donatie/
Crowdfunding


Maak beleid