GEZOCHT:

WEBSITE BOUWER/BEHEERDER

We zoeken nog een creatieve Website bouwer / beheerder. PDNM heeft momenteel een website in WIX gebouwd, maar deze website voldoet niet meer aan onze eisen. In mei hopen we een nieuwe website online te kunnen zetten. Ben jij degene die de website wilt bouwen en daarmee mee wilt bouwen aan een nieuwe samenleving?


Wens:

We willen in KW-I 2021 over naar een nieuwe website, waarin meer mogelijk is. We denken daarbij zelf aan Wordpress, gehost bij een Nederlandse webhosting provider, maar we laten ons daarbij ook graag door jou adviseren. Multisite hosting (voor zowel de landelijke website als de lokale websites) zal daarin een belangrijke rol spelen.

Daarvoor zoeken we naar een enthousiaste vrijwilliger met affiniteit voor computers en software. Heb je al eerder websites gebouwd, dan is dat een pré. Samenwerken en in overleg samen met anderen afwegingen kunnen maken over de functionaliteit vinden we belangrijk. Er is ondersteuning en een sparring partner beschikbaar. Gedurende de bouw en inrichtingsfase kan je er net zoveel tijd in investeren als je vrij kan maken. Het beheer kan daarna flexibel ingericht worden. Het zou wel fijn zijn als je beschikbaar zijn, mocht er onverhoopt iets niet werken. 


Wat kan je voor ons betekenen:

Initiatief nemen tot:

  • Opbouwen en inrichten van een nieuwe website en website structuur (incl. multisite hosting)

  • Adequate beveiliging (voorkomen inbraken, backups regelen, toegangsbeheer opzetten, in overleg met de webhosting provider preventieve maatregelen nemen tegen DDOS aanvallen)
     

Meedenken over:

  • Keuze van een NL hostingprovider die past bij ons profiel en behoefte.

  • Gewenste functionaliteit en welke plug-ins/programma’s daarvoor in aanmerking komen.


 

Je werkt samen in een cirkel (team) Website met andere enthousiaste PDNM leden/vrijwilligers

Daarin zitten verder:

  • Website content beheerder

  • PR vertegenwoordiger

De cirkel (team) PR is verantwoordelijk voor de huisstijl.

Ook op andere vlakken (interne communicatie, communicatie naar de leden, discussieplatform-derde kamer) zetten we ICT hulpmiddelen in, en die laten we onderling ook graag goed samenwerken.

 

Contactpersoon voor deze functie: Tjwan Oei,  tjwanoei@partijdenieuwemens.nl
Contactpersoon vrijwilligers:       Steven Uzeel, stevenuzeel@partijdenieuwemens.nl

 


Algemeen: we vinden het fijn dat je ons komt versterken met jouw talenten, en dat je daarmee een bijdrage kan leveren aan een betere maatschappij. We vinden het ook belangrijk dat wat je bijdraagt en wat je daarvoor terugkrijgt in balans is. Dat willen we ook graag 1x per jaar (of vaker als jij daar prijs op stelt) met je doorheen lopen om samen af te stemmen of die balans nog OK is. Tevreden en enthousiaste vrijwilligers zijn essentieel voor ons, om ook als beweging te groeien, verbinding te maken en positieve energie uit te stralen.