Doe ook mee!

Heb je een vraag of wil je meer weten over onze organistie? Mail ons dan hier.

Wat kun je doen om ons te helpen?

‘De Nieuwe Mens ‘ heeft altijd ruimte voor vrijwilligers, leden en ambassadeurs in haar team.

Je kan je met De Nieuwe Mens verbinden door lid te worden (zie bovenin de link daarvoor in het menu). Daarmee krijg jij een stem in De Nieuwe Mens! En daarmee steun je met je lidmaatschapsbijdrage De Nieuwe Mens in financiële zin. Je kan donateur worden en een (extra) financiële bijdrage leveren.

Je kan óók vrijwilliger worden bij De Nieuwe Mens! We zien je héél graag bijdragen met jouw unieke talenten! Bijvoorbeeld als kandidaat voor de GemeenteRaad verkiezingen of de Tweede Kamer verkiezingen of in het bestuur of als blogger. Van alles is mogelijk, wat bij jou past.

Jij kan zelf op vele manieren een bijdrage leveren. Dat kan je doen door:
– Onze teksten, video’s, blogs en vlogs te delen op je social media accounts.
– Je kunt hier onze logo’s en ander promotiemateriaal downloaden.
– Maak zelf een leuk filmpje over De Nieuwe Mens of Verbinden vanuit BewustZIJN en deel jouw film op social media met de hashtag: #DeNieuweMens
– Je kunt een schenking doen aan De Nieuwe Mens. De Nieuwe Mens is namelijk een ANBI goedgekeurde rechtspersoon. Dat betekent dat jij met belastingvoordeel kan schenken aan De Nieuwe Mens. En dat betekent dat jou bijdrage qua effectiviteit bijna verdubbelt! Neem contact met ons op als je hier meer van wilt weten of als je al zeker weet dat je dit wilt doen: ga naar de contact pagina.

Quote: Things do not happen. Things are made to happen. [John F. Kennedy]